Koffert Pippi Gul 32 cm

349 kr

I lager

Pippi Koffert Gul 32 cm – Perfekt för äventyr med Pippi Långstrump!

Ge ditt barn en koffert full av äventyr med denna robusta Pippi Långstrump koffert! Med gula detaljer och bilder av Pippi Långstrump på utsidan, och texter och bilder från de klassiska Pippiböckerna på insidan, kommer detta att bli en favorit för alla Pippi-fans.

Pippis äventyrliga värld

Inuti kofferten finns detaljerade illustrationer och texter från Pippis äventyr, vilket ger barnet en spännande upplevelse varje gång den öppnas. Dessutom finns det en etikett där ditt barn kan skriva sitt namn för att personifiera sin Pippi-koffert.

Lekålder och material

Denna Pippi-koffert är lämplig för barn från 3 år och uppåt. Tillverkad av papp med detaljer av trä och nickelfritt stål, är den både hållbar och säker för barn att använda.

Viktiga säkerhetsanvisningar

– Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader på grund av små delar och kvävningsrisk.

Ge ditt barn möjligheten att packa sina äventyr och kreativitet med Pippi Koffert Gul 32 cm! En perfekt lekaccessoar för alla små äventyrare.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011077