Dockvagn Bluey Sulky 64 cm

249 kr

I lager

Dockvagn Bluey Sulky – Perfekt för små äventyr med dockor!

Blueys sulky är en bedårande dockvagn som är smidig att ta med på resan eller ut på promenad. Den hopfällbara designen och avtagbara klädseln gör den praktisk och lätt att hantera. Spänn fast det lilla säkerhetsbältet för att säkra dockan och ge barnet möjligheten att promenera utomhus i solen med stil!

För dockor upp till 45 cm

Denna dockvagn är designad för att passa dockor upp till 45 cm, vilket gör den idealisk för de flesta vanliga dockstorlekar. Låt barnet utforska världen med sin favoritdocka vid sin sida i Blueys sulky!

Bluey – En älskad karaktär

Bluey är en outtömlig Blue Heeler-valp som älskar att leka och förvandlar vardagslivet till ett lekfullt äventyr. Med sin hjärta, humor och igenkännbara familjeliv är Bluey en älskad karaktär av barn i alla åldrar.

Lekålder och material

Den här dockvagnen är lämplig för barn från 3 år och uppåt. Tillverkad av metall, plast och polyester är den både stabil och hållbar för långvarigt lekande.

Viktiga säkerhetsanvisningar

– Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader på grund av små delar och kvävningsrisk. – Montering kräver vuxens hjälp och övervakning. – Observera att docka inte ingår.

Ge ditt barn möjligheten att skapa sina egna lekfulla äventyr med Dockvagn Bluey Sulky! En perfekt lekaccessoar för alla små dockföräldrar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011070