Barnväska Resväska Bamse

399 kr

Slut i lager

Bamse resväska – för äventyrslystna barn

Ge ditt barn möjligheten att utforska världen precis som världens starkaste björn, Bamse, med den ljusblåa resväskan från Bamse! Denna resväska är den perfekta följeslagaren för alla små äventyrare och erbjuder gott om plats för alla deras äventyrsbehov.

Funktionell design för barn

Bamse resväskan har ett rymligt huvudfack, ett större ytterfack och ett praktiskt sidofack på utsidan för enkel organisation av barnets tillhörigheter. Den är designad för att vara lätt att rulla, vilket gör den perfekt för små äventyrare som gärna vill ta hand om sin egen packning.

Bli lika stark som Bamse

Den som orkar rulla väskan hela vägen hem kan bli lika stark som Bamse! Ge ditt barn möjligheten att känna sig som en riktig hjälte när de utforskar världen med sin Bamse resväska.

Bamseleksaker för fortsatta äventyr

Med våra roliga Bamseleksaker kan barnet ta berättelserna om Bamse hem till sig och fortsätta leka och skapa egna äventyr i Bamses värld, även när de är tillbaka från sina resor.

Bamse resväska – förbered ditt barn för äventyr!

Ge ditt barn den perfekta reskamraten med Bamse resväskan.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011067