Barnparaply Bluey 63 cm

139 kr

I lager

Bluey Barnparaply – Sprid glädje på regniga dagar!

Ge ditt barn möjligheten att lysa upp regniga dagar med sitt alldeles egna Bluey-paraply! Med roliga mönster, illustrationer och glada färger är detta barnparaply perfekt för att pigga upp vilken regnig dag som helst.

Färgglatt och genomskinligt

Detta paraply har en färgglad design som gör det till en rolig accessoar för barnen. Det genomskinliga materialet låter barnen se igenom paraplyet samtidigt som de skyddas från regnet, vilket gör det både praktiskt och underhållande.

Bluey – En älskad karaktär

Bluey är en outtömlig Blue Heeler-valp som älskar att leka och förvandlar vardagslivet till ett lekfullt äventyr. Med sin hjärta, humor och igenkännbara familjeliv är Bluey en älskad karaktär av barn i alla åldrar.

Lekålder och material

Detta Bluey barnparaply är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Tillverkat av plast och polyester är det både hållbart och lätt att hantera för små händer.

Köp ditt Bluey Barnparaply idag

Ge ditt barn möjligheten att sprida glädje och lekfullhet under regniga dagar med detta charmiga Bluey barnparaply! Låt dem utforska världen med stil och karaktär.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011069