Beer Pong

69 kr

I lager

Om du är bra på att sikta och kasta är beer pong det perfekta partyspelet för dig.

I beer pong gäller det att vara bra på att sikta och kasta. För att spela beer pong delar du först in alla i två lag och ordnar de fyllda muggarna i en pyramidform på vardera sidan av bordet.

Varje lag försöker nu kasta en pingisboll in i det andra lagets bägare. Det lag som förlorar sin bägare först förlorar spelet. Det här spelet är klassiskt men ändå roligt och lämpar sig för de flesta fester.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001926