Totoro Skjorta

499 kr

Totoro Linnen Skjorta: Tidlös Elegans

Upptäck den perfekta långärmade skjortan med mao-krage och knappstängning, en idealisk kombination av stil och komfort. Denna skjorta representerar en tidlös elegans som passar alla tillfällen, vardag som fest.

Material

Skjortan är tillverkad av 100% linne, vilket erbjuder en lätt och luftig känsla. Linnet ger en fräsch och sval känsla mot huden, perfekt för varma dagar eller som ett behagligt lager under kyligare perioder.

Design och Detaljer

Med en design som betonar linets naturliga egenskaper, får denna skjorta en avslappnad look som blir mjukare och mer bekväm med varje tvätt och användning. Linets förmåga att naturligt skrynklas tillför en casual charm, samtidigt som det stöder kroppens naturliga temperaturreglering.

Skötselråd

För att din skjorta ska hålla sig vacker och bekväm över tid, tvätta den på ett extra skonsamt program i 40°C. Undvik blekning och torktumling för att bevara linets unika egenskaper. Ett varmt strykjärn kan användas för att ge skjortan en slät finish.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: