Tommy Skjorta

679 kr

Tommy Skjorta: Tidlös Elegans

Tommy Skjorta är den klassiska skjortan som alla behöver i sin garderob. Med en framficka och ärmarna avslutade med knappar, erbjuder denna skjorta en perfekt kombination av funktion och stil. Dess längre baksida ger en modern twist på en traditionell design.

Material

Tillverkad av 100% linne, ger Tommy Skjorta en lätt och luftig känsla. Den är vävd i ränder och känns fräsch och sval mot huden. Linnet är ett 100% naturligt och andningsbart material som blir mjukare med varje tvätt och användning, vilket bidrar till den avslappnade looken.

Design och Detaljer

Med dess Dusty Blue Stripe-färg och naturliga linnekvalitet, är Tommy Skjorta lika lämplig för kontoret som för avslappnade helger. Linnet hjälper till att reglera kroppstemperaturen och dess naturliga tendens att skrynklas tillför en casual charm.

Skötselråd

För att din Tommy Skjorta ska förbli i toppskick, tvätta den på ett extra skonsamt program i 40°C. Undvik att bleka och torktumla för att bevara linets unika egenskaper. Ett varmt strykjärn kan användas vid behov för att upprätthålla en slät finish.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: