Tipa Top

599 kr

Tipa Top: Sommarens Måste-Ha

Tipa Top är sommarens ultimata plagg med sin lösa passform och vågiga volangdetaljer. En knappstängning på baksidan tillför både funktion och stil, vilket gör toppen till en favorit för varma dagar.

Material

Tillverkad av 100% linne, erbjuder denna topp en lätt och luftig känsla. Den naturliga linnekvaliteten känns fräsch och sval mot huden, vilket gör den till ett perfekt val för sommarens hetaste dagar.

Design och Detaljer

Med dess andningsbara och 100% naturliga material, får linnet i Tipa Top en avslappnad look som blir mjukare och bekvämare med varje tvätt och användning. Linnet stödjer också kroppens naturliga temperaturreglering, vilket gör toppen till ett praktiskt och stilfullt val.

Skötselråd

För att hålla din Tipa Top i bästa skick, tvätta den på ett extra skonsamt program i 40°C. Blek inte och torktumla inte för att bevara linets unika egenskaper. Ett varmt strykjärn kan användas för att underhålla en slät yta.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: