Shelby Kjol

759 kr

Shelby Kjol: Ballerina Dröm

Shelby Kjol är en äkta ballerina tutu som förenar drömmighet och stil. Med en elastisk midja, bedårande broderi och flera lager tyll för att skapa volym, är denna kjol perfekt för speciella tillfällen eller när du vill att din lilla ska känna sig extra speciell. Kjolens längd går ovanför knäet, vilket ger en lekfull och charmig look.

Material och Foder

Tillverkad av 100% polyester med ett foder av 100% bomull, kombinerar Shelby Kjol elegans med komfort. Den fina tyllkvaliteten är både delikat och festlig, medan det vävda bomullsfodret ger en mjuk känsla mot huden.

Design och Detaljer

Denna kjol utmärker sig med sin vackra Wallflower Emb-färg och de färger som matchar modalstilar i Cloud och Pink Dahlia. Shelby Kjol är den ultimata kombinationen av skönhet och praktisk design, skapad för att ge glädje på dansgolvet eller vid familjefester.

Skötselråd

För att bevara Shelby Kjols skönhet och kvalitet, bör den tvättas för hand i maximalt 40 °C. Kjolen ska inte blekas eller strykas, och linetorkning rekommenderas för att hålla formen och volymen. Våtrensning är också möjligt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: