Roxanna Onesie Romper

459 kr

Onesie Romper: Ett måste för bekväm stil

Upptäck den ultimata komforten och stilen med vår Onesie Romper, perfekt för de små i ditt liv. Denna långärmade omlottbody säkerställer inte bara enkelhet vid påklädning med tryckknappar längs halsen och ner längs ett ben, utan är också ett miljövänligt val. Tillverkad med en blandning av TENCEL™ Modal och ekologisk bomull, certifierad enligt Standard 100 av OEKO-TEX® (OEKO-TEX® STANDARD 100 licens Nr. 14.HTR.46673), erbjuder denna romper oöverträffad mjukhet och andningsförmåga.

Material och design

Vår Onesie Romper är gjord av 50% Modal och 50% bomull (ekologisk), vilket garanterar både hållbarhet och komfort. Med en delikat design som inkluderar hålmönster och picotsömmar, är denna romper inte bara skön utan även stilfull. Dess naturliga material och luftiga kvalitet gör den idealisk för barns känsliga hud.

Skötselråd

Att ta hand om din Onesie Romper är enkelt. Den kan maskintvättas i 40°C utan risk för att kvaliteten försämras. Vi rekommenderar dock att den inte torktumlas för att bevara dess unika egenskaper. Rompern kan även strykas på medelvärme och kemtvättas.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: