Paka Bloomers Kjol

499 kr

Paka Bloomers Kjol: Sommarens Sötnos

Introducerar Paka Bloomers Kjol i vitt, en bedårande skapelse som kombinerar charmiga volangdetaljer med praktisk komfort. Med en elastisk midja är denna kjol perfekt för sommarens alla aktiviteter, från lek i parken till familjesammankomster.

Material

Tillverkad av 100% linne, erbjuder denna kjol en lätt och luftig känsla. Linnet känns fräsch och sval mot huden, vilket gör kjolen till ett idealiskt val för varma dagar tack vare dess naturliga och andningsbara kvaliteter.

Design och Detaljer

Denna kjol utmärker sig med sitt 100% naturliga material och volangdetaljer runt om, som tillsammans skapar en lekfull och avslappnad look. Linnet blir mjukare med varje tvätt och användning, och stödjer kroppens naturliga förmåga att reglera temperaturen.

Skötselråd

För att din Paka Bloomers Kjol ska hålla sig vacker längre, tvätta den på ett extra skonsamt program i 40°C. Undvik att bleka och torktumla för att bevara linets unika egenskaper. Ett varmt strykjärn kan användas för att underhålla kjolens perfekta tillstånd.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: