Pabi S Shorts

389 kr

Pabi S Shorts: Bekvämlighet möter Stil

Njut av ultimat komfort och stil med våra Pabi S Shorts. Dessa bekväma shorts med lös passform, en ficka på baksidan och elastisk midja är perfekta för avslappnade dagar eller sommarens äventyr.

Material

Tillverkade av 100% linne, erbjuder dessa shorts en lätt och luftig kvalitet. Linnet ger en fräsch och sval känsla mot huden, vilket gör dem till det perfekta valet för varma sommardagar.

Design och Detaljer

Med en design som betonar linets naturliga skönhet och funktion, blir dessa shorts skönare med tiden. Den naturliga tendensen för linnet att skrynklas ger en avslappnad look, medan dess andningsförmåga stödjer kroppens naturliga temperaturreglering.

Skötselråd

För att dina Pabi S Shorts ska förbli i toppskick, rekommenderar vi att du tvättar dem på ett extra skonsamt program i 40°C. Undvik att bleka, torktumla eller kemtvätta dem. Ett varmt strykjärn kan användas vid behov för att ge en slät finish.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: