Danita Frill Klänning

759 kr

Danita Frill Klänning: Sommarens Charm

Utforska den ultimata sommarklänningen med vår Danita Frill Klänning, som kombinerar en ledig passform med charmiga volanger både på axelbanden och kjolens nederkant. Denna klänning som slutar strax ovanför knäet, är perfekt för varma sommardagar.

Material och Foder

Klänningen är tillverkad av 100% linne med ett foder av 100% bomull, vilket garanterar en lätt och luftig känsla. Linnet ger en fräsch och sval känsla mot huden, medan bomullsfodret erbjuder extra komfort.

Design och Detaljer

Den lätta och luftiga linnekvaliteten, tillsammans med linets naturliga förmåga att skrynklas, ger klänningen en avslappnad look som blir mjukare med tiden. Den stödjer kroppens naturliga temperaturreglering, vilket gör den till en utmärkt följeslagare under de varmare månaderna.

Skötselråd

För att ta hand om din Danita Frill Klänning, bör den maskintvättas på 40°C på ett extra skonsamt program. Klänningen bör inte blekas, torktumlas, eller kemtvättas. Ett varmt strykjärn kan användas för att hålla klänningen i bästa möjliga skick.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: