Alba Hat

299 kr

Alba Hat: Skydd och Stil för Sommaren

Alba Hat är sommarens perfekta tillbehör, designad för att ge både skydd och stil. Med en bred brätte som ger skugga, är denna hatt idealisk för soliga dagar utomhus.

Material och Foder

Tillverkad av 100% linne med ett foder av 100% bomull, erbjuder denna hatt en lätt och luftig känsla. Den kombinerar linets fräscha och svalkande effekt med bomullens mjuka komfort mot huden.

Design och Detaljer

Med sin naturliga linnekvalitet och eleganta design, ger Alba Hat en avslappnad och sofistikerad look. Linnet blir mjukare och bekvämare med varje tvätt, och dess naturliga förmåga att skrynklas tillför en unik charm.

Skötselråd

För att hålla din Alba Hat i bästa skick, tvätta den på ett extra skonsamt program i 40°C. Undvik att bleka och torktumla för att bevara dess naturliga egenskaper. Ett varmt strykjärn kan användas för att underhålla dess perfekta utseende.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: