Alba Baby L Hat

299 kr

Alba Baby L Hat: Skydd och Stil för Sommaren

Alba Baby L Hatten är det ultimata sommartillbehöret, framtagen för att erbjuda både elegans och komfort under de varma månaderna. Med en skuggande brätte och en elastisk hakrem som kan justeras i tre längder med en knapp, är denna hatt perfekt för alla utomhusaktiviteter under solen.

Material och Foder

Denna hatt är skapad av 100% linne och fodrad med 100% bomull, vilket ger en lätt och luftig känsla. Den förenar linets kylande egenskaper med bomullens mjuka komfort, vilket gör den till den idealiska sommaraccessoaren.

Design och Detaljer

Med sin högkvalitativa linnekvalitet och dess friska färg, tillför denna hatt en avslappnad men sofistikerad touch till din sommargarderob. Linnet blir mjukare och mer bekvämt med tiden och dess naturliga benägenhet att skrynklas bidrar till en avspänd charm. Dessutom stöder linnet kroppens naturliga temperaturreglering, vilket gör huvudbonaden idealisk för varma dagar.

Skötselråd

För att din hatt ska behålla sin skönhet och kvalitet, bör den tvättas på ett extra skonsamt program i 40°C. Blekmedel och torktumling bör undvikas för att skydda de naturliga egenskaperna. Ett varmt strykjärn rekommenderas för att bibehålla dess perfekta look. Undvik kemtvätt för att förlänga hattens livslängd och utseende.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: