Belita Body

299 kr

Praktisk omlottbody för nyfödda

Denna långärmade omlottbody är särskilt designad för att göra blöjbyten snabba och enkla. Med tryckknappar för smidig stängning blir denna body snabbt en favorit hos föräldrar och ger samtidigt maximal komfort för de allra minsta.

Ekologisk komfort och stil

Med kombinationen av mjukt TENCEL™ Modal och ekologisk bomull erbjuder vår kroppsnära bodysuit hållbarhet och en skonsam känsla mot ditt barns känsliga hud, samtidigt som den uppfyller stränga OEKO-TEX® Standard 100 certifieringar för din trygghet.

Mjuka material för ömtålig hud

Den perfekta mixen av 47% Modal, 47% ekologisk bomull och 6% elastan skapar en mjuk, stretchig och bekväm upplevelse för din baby. Tack vare det andningsbara jersey-materialet kan barnet röra sig fritt utan irritation.

Detaljer som gör skillnaden

Varje body kännetecknas av fina picotsömmar och en högkvalitativ finish som behåller både form och färg, även efter flera tvättar. Produkten är noggrant testad för skadliga ämnen och passar perfekt ihop med andra plagg i liknande nyanser, som vår Lilac Bloom.

Säker och enkel skötsel

Denna bodysuit är designad för att tåla livets små olyckor och stora äventyr. Den är enkel att tvätta i maskin och behöver inte torktumlas, vilket bidrar till att bevara både bodysuitens kvalitet och miljön.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: