Easy Active Baby Flaska 330 ml Grå

Det ursprungliga priset var: 99 kr.Det nuvarande priset är: 89 kr.

I lager

MAM Easy Active Nappflaska

Denna greppvänliga nappflaska från MAM är den ultimata lösningen för ditt barns vällingbehov. Med sin vida hals är MAM Easy Active inte bara enkel att fylla utan också en fröjd att rengöra. Inget mer kladd eller vätskespill – allt hålls rent och praktiskt. När det kommer till måltider är pålitlighet nyckeln, och det är här den läckagesäkra designen kommer in. Locket dubblar smart som ett precisionstillpassat mått, vilket ger föräldrar en extra sinnesro och bekvämlighet under hektiska matningstillfällen.

Inkluderat i din MAM Easy Active upplevelse är också MAM Teat 3, uppvisande de silkeslena SkinSoft-funktionerna i silikon som ditt barn kommer att älska.

Materialinformation

Flaskan, dess lock och skruvring är tillverkade av högkvalitativ Polypropen (PP), vilket garanterar hållbarhet och säkerhet för ditt barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010621