Bärsele Embossed Black Diamond

Det ursprungliga priset var: 1 799 kr.Det nuvarande priset är: 974 kr.

Slut i lager

Beskrivning

Vackert broderade mönster, exklusiva tyger, snygga detaljer såsom det förgyllda emblemet framtill gör detta till bärselen med det lilla extra. LÍLLÉbaby Embossed erbjuder ergonomiskt bärande med en lyxigare touch. Insidan är i ventilerande mjuk mockaimitation.
Bär din bebis från start med stil. Framtill på bärselen finns en större förvaringsficka. Precis som alla bärselar från LÍLLÉbaby har Embossed det fantastiska avlastande svankstödet och möjlighet att korsa axelbanden i ryggen. Ett ergonomiskt bärdon för både dig och ditt barn.
I den här ergonomiska bärselen från LÍLLÉbaby bär du ditt barn från första dagen tills dess att barnet hellre springer själv. Inget spädbarnsinlägg krävs.
Från 6 månaders ålder eller när barnet kan sitta stabilt själv går det att använda LÍLLÉbaby med barnet vänt ut mot världen. Viktigt att tänka på är att bärselen då ska vara i det smala läget narrow och att om barnet somnar ska det sitta vänt in mot föräldern. När barnet är äldre går det att bära på ryggen.
Nackstödet går att fälla upp om barnet somnar och det ingår ett solskydd som går att rulla ihop och förvara i fickan framtill när det inte används.
Bär din bebis utan spädbarnsinlägg från första stund.

• 6 olika ergonomiska bärpositioner
• Från nyfödd (3,3 kg) utan spädbarnsinlägg upp till 20 kg
• Insida i mockaimitation och utsida i 100% polyester
• Stor ficka för förvaring

Artikelnr: MX-0002766

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.