Badblöjor Swimpants Small 7-12 kilo

Det ursprungliga priset var: 139 kr.Det nuvarande priset är: 118 kr.

I lager

Mjuka och Följsamma Badblöjor i Byxblöjmodell

Introducerar våra mjuka och följsamma badblöjor, designade i bekväm byxblöjmodell för barn som väger mellan 7-12 kg. Perfekta för små simmare, dessa badblöjor är utrustade med dubbla läckagebarriärer för att ge optimalt skydd mot läckage, samtidigt som de specialanpassade kärnan förblir icke-svällande under vattenlek.

Svanenmärkt Förtroende

Våra badblöjor är stolt Svanenmärkta, vilket bekräftar vår dedikation till miljön och ditt barns hälsa. Denna märkning garanterar att produkten uppfyller höga miljö-, hälsa- och kvalitetsstandarder, vilket gör dem till ett ansvarsfullt val för medvetna föräldrar.

Förpackningsinformation

Varje förpackning innehåller 12 stycken badblöjor, noggrant förpackade för att säkerställa hygien och bekvämlighet. Dessa badblöjor är ett måste för varje badtillfälle, oavsett om det är i poolen, havet eller under lek i vatten.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010765