Speed Champions Koenigsegg Jesko

229 kr

I lager

Barn och bilfantaster kommer att älska LEGO® Speed Champions Koenigsegg Jesko. Denna detaljerad leksakskopia fångar kärnan hos den verkliga svenska hyperbilen med sin avancerade aerodynamiska design som bidrar till att ge en hastighet på 480 km/h på tävlingsbanan. Barn kan utforska fordonet medan de bygger, innan de visar upp det eller kör till banan för spännande racingaction.

 

Realistiska detaljer
Denna samlarmodell har ett brett chassi, som ger plats för cockpit med 2 säten och ännu fler autentiska detaljer. Och med en minifiguren i form av en Koenigsegg-förare med racingdräkt, skyddshjälm och skiftnyckel finns det massor av inspiration till fantasifulla lekar.

 

Återskapa racingbanans dramatik
LEGO Speed Champions byggseten ger barn och bilfantaster möjlighet att samla och bygga miniversioner av världens ledande och mest kända bilar. Dessa fordon är perfekta för uppvisning och passar utmärkt för spännande racingaction mot andra fordon från Speed Champions sortimentet.

 

•Denna spektakulära LEGO® Speed Champions Koenigsegg Jesko kopia är fullpackad med autentiska detaljer. Ett perfekt lekset för alla som älskar coola sportbilar och spännande racingaction.

 

• Vad finns i lådan? Allt du behöver för att skapa en imponerande modell av Koenigsegg Jesko, plus en Koenigsegg-racerförare.

 

• Barn kan utforska hur den verkliga hyperbilen Koenigsegg Jesko tillverkas när de bygger denna realistiska kopia, innan de visar upp den eller följer med vänner på spännande Speed Champions racingaction.

 

• Denna LEGO® Speed Champions modellbil med 280 delar är perfekt som födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 7 år och alla med passion för coola bilar.

 

• Denna kopia av Koenigsegg Jesko är 4 cm hög, 15 cm lång och 7 cm bred. Och med sitt breda 8-knoppschassi har den plats för 2 minifigurer och ännu fler autentiska detaljer.

 

• Inga batterier behövs för detta billekset. Det drivs av barns fantasi – så all racingaction aldrig behöver ta slut!

 

• Ska du köpa detta set till någon som är LEGO® nybörjare? Inga problem … det innehåller enkla steg-för-steg-instruktioner.

 

• LEGO® Speed Champions byggseten ger dig möjligheten att utforska några av världens mest spännande bilar. De högkvalitativa, robusta modellkopiorna är perfekta för uppvisning och fantasifull lek.

 

• LEGO® klossar har uppfyllt de strängaste branschstandarderna sedan 1958, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.

 

• Dessa LEGO® Speed Champions byggleksaker är noggrant testade för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0003722