Creator Cyberdrönare

95 kr

Slut i lager

Låt barn iscensätta actionfyllda äventyr i rymden med det coola leksetet LEGO® Creator 3in1 Cyberdrönare . Den har 2 roterande, justerbara raketmotorer, rörliga roder baktill och en cockpit med öppningsbar vindruta för att inspirera barn till timmar av roliga rollekar.

 

De bästa coola leksakerna för barn
Unga rymdutforskare kan njuta av 3 olika bygg- och lekupplevelser med detta LEGO Creator 3-i-1-lekset. De kan bygga cyberdrönaren och sedan bygga om den till en cyberrobot eller en cyberskoter. Leksetet innehåller en robotminifigur med genomskinligt blått huvud som är ny för januari 2021, som passar i alla 3 modellerna.

 

En fantastisk samling av LEGO 3-i-1-set
LEGO Creator 3-i-1-byggleksaker öppnar en värld av möjligheter med 3 olika modeller att skapa i varje låda! LEGO byggare kommer att fängslas när de bygger, bygger om och bygger igen! Creator 3-i-1-seten inspirerar till rollekar med fantastiska modeller att välja bland, inklusive bilar, varelser och strandhus.

 

    • • Detta LEGO® Creator 3in1 set med 113 delar är en rolig bygguppgift för barn från 6 år och passar perfekt som oväntad belöning.

 

• Cyberdrönaren är 6 cm hög, 14 cm lång och 6 cm bred – den perfekta portabla storleken för lek hemma eller på resande fot.

 

• Håll utkik efter andra fantastiska LEGO® Creator 3in1 set som är nya för januari 2021: Vilt lejon , Racerbilstransport , Supermotorcykel och Surfstrandhus.

 

• LEGO® Creator 3in1 set låter barn njuta av oändliga fantasilekar när de skapar actionfyllda berättelser med de 3 olika coola, färgglada modellerna i varje låda.

 

• I över 6 decennier har LEGO® byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär.

 

• LEGO® byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0003632