0%

Vinterjacka Lwjested 711 Jacket

569 kr

LEGO® Vinterjacka för Barn: Värme & Stil i Ett

Unik Kombination av Lättvikt och Skydd

För det första erbjuder Lego® Vinterjackan en idealisk lösning för kalla dagar. Dessutom kombinerar den värme och stil på ett imponerande sätt. Därför är denna övergångsjacka för barn utrustad med lätt vadderat material och en vattenpelare på 3 000 mm. Som ett resultat står den emot både kyla och fukt.

Barnvänliga Egenskaper

Förutom detta har jackan generösa framfickor. Därmed kan ditt barn enkelt och tryggt förvara sina ägodelar. På samma sätt garanterar dess vindtäta egenskaper och en avtagbar huva extra säkerhet i kyligt väder.

Design & Funktion i Perfekt Balans

När det gäller design, skiljer sig Lego® Vinterjackan inte bara genom sin funktionalitet. På andra sidan lyfter den också fram estetiken med sitt utseende. Således gör den distinkta designen med Lego-kvalitetsreflexer och Lego-emblem på ärmen den till ett måste för små modeälskare. Ovanpå det förbättrar den miljövänliga Bionic Finish ECO-impregneringen dess vatten- och smutsavvisande egenskaper.

Prioritering av Säkerhet

När det kommer till säkerhet, är jackan utrustad med 3M Scotchlite-reflexer. Intressant nog har den ingen snörning i huven eller halsområdet, vilket minimerar potentiella risker.

Material & Skötsel

Vad som är värt att notera är att denna jacka, som består av 100% polyester, kombinerar praktik med lättskött. [Följ sedan med skötselråden]

Tekniska Specifikationer

Beträffande tekniska detaljer, från mjukt hakskydd till 100% syntetisk fyllning, erbjuder Lego® Vinterjackan allt som krävs för att hålla ditt barn bekvämt. [Följ sedan med de tekniska specifikationerna]

Oslagbart Skydd i Alla Väder

Med sin vattenpelare på 3 000 mm och sina vindtäta egenskaper, kan man dra slutsatsen att denna jacka är en utmärkt partner mot kyligt väder.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008219