Charmig Pipmugg Little Forest Rabbit

113 kr

I lager

Lässig Little Forest: Pipmugg Som Lovar Funktion Och Stil

Med en kombination av estetik och hållbarhet, erbjuder denna BPA-fria pipmugg fördelar som lättvikt och är lämplig för både diskmaskin och mikrovågsugn.

Levande Mönster som Fångar Intresset:

Designad för att väcka nyfikenhet, denna mugg från Little Forest-kollektionen har en färgstark och fantasifull stil som är perfekt för de små upptäckarna, vilket gör varje måltid till en äventyrlig upplevelse.

Tillverkad med Omtanke:

Konstruerad för att vara fri från BPA och gjord av miljövänliga material, ger denna pipmugg en trygg och ansvarsfull användning varje gång.

Bekvämlighet i Bruk och Skötsel:

Denna lätthanterliga mugg är utformad för att vara bekväm för små händer att hålla i och är enkel att rengöra tack vare dess diskmaskinståliga egenskaper.

Idealisk för Alla Situationer:

Denna mugg är byggd för att hålla och är en pålitlig accessoar både för måltider hemma och för utflykter bortom hemmets väggar.

Förhöjer Måltidsstunderna:

Med Lässig Little Forest Pipmugg får du en produkt som inte bara är praktisk utan också främjar en positiv inställning till måltidstiden. Den vackra designen och säkerheten i materialen gör det till ett kärleksfullt tillskott till ditt barns måltidsupplevelse.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008298