Little Water Whale GOTS Filt 75×100 cm

690 kr

I lager

Magiskt Omvändbart Design:

Denna babyfilt presenterar ett förtrollande omvändbart mönster, som ger dig möjligheten att välja mellan två bedårande teman: eleganta svanar och glädjande valar. Enkel att växla mellan för att matcha din stämning och stil.

Mjuk och Mysig Känsla:

Skapad för att omfamna din baby i mjukhet och komfort, är denna filt perfekt för att svepa in din lilla i trygghet och värme, vare sig det är under en tupplur, en mysig stund, eller bara för att känna sig omsluten av kärlek.

Tillverkad av Organisk Bomull och GOTS-Certifierad:

Gjord av fin organisk bomull, är denna filt både snäll mot din babys hud och miljön. Med GOTS-certifiering garanterar vi en hållbar och ansvarsfull tillverkning.

Mångsidig Användning:

Denna filt är inte bara vacker och mjuk, utan även praktisk. Perfekt som täcke för barnvagnen, lekunderlägg, eller för mysiga stunder, erbjuder den mångsidighet och funktionalitet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008297