Vattenflaska i Rostfritt Stål Adventure Tipi 500 ml

209 kr

I lager

Vattenflaska i rostfritt stål Adventure Tipi 500 ml – Perfekt för äventyrslystna utforskare

För törstiga äventyrare och världsupptäckare: LÄSSIG:s robusta dricksflaska i rostfritt stål från Children’s Adventure Collection är okrossbar, läckagesäker och lämplig för stilla drycker och kalla drycker. Två olika dricklock ingår.

Perfekt för stilla och kalla drycker

Dricksflaskan i rostfritt stål från kollektionen Adventure är perfekt för både stilla drycker och kalla drycker. Med sin robusta design är den redo att följa med på alla äventyr.

Två olika dricklock

Flaskan levereras med två olika dricklock som gör den mångsidig och användarvänlig. Den BPA-fria konstruktionen garanterar säkerhet och hållbarhet.

Okrossbar och läckagesäker

Den rostfria stålkonstruktionen gör flaskan okrossbar, medan den läckagesäkra designen säkerställer att dina drycker alltid hålls där de hör hemma – inuti flaskan.

Material och mått

Mått: 7,7 x 7,7 x 22,5 cm. Material: Flaska: 100% rostfritt stål, Lock: 100% polypropylen (med silikonring), Klämma: 100% rostfritt stål.

Ingår i leveransen

1x dricksflaska i rostfritt stål, Adventure Tipi.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011119