Mini Rolltop Ryggsäck Nature olive

545 kr

I lager

Flexibilitet möter stil

Upptäck den perfekta följeslagaren för ditt barns äventyr – Lässig Nature Mini Rolltop Ryggsäck. Dess flexibla rull-topp möjliggör enkel utvidgning när ytterligare förvaringsutrymme behövs, så att den anpassar sig efter dagen aktiviteter.

Personlig touch

Denna unika ryggsäck kommer inte bara med färgglada, avtagbara märken utan erbjuder även möjligheten att ständigt förnya utseendet. Gör varje utflykt, vandringstur eller skoldag till något speciellt med en ryggsäck som reflekterar barnets personlighet.

Byggd för äventyr

Den är robust nog för att hantera allt från vilda skogsutflykter till spännande skoldagar. Med praktiska tillbehör och justerbara remmar är Lässig Nature Mini Rolltop designad för komfort och funktionalitet på alla typer av upptäcktsfärder.

Omtyckt av föräldrar och barn

En ryggsäck skapad för små upptäckare och uppskattad av föräldrar överallt för dess hållbarhet och mångsidighet. Vare det för utflykter i det fria eller som en stilfull detalj till förskoloutfiten – Lässig Nature Mini Rolltop är valet som håller äventyret igång.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009583