Midjeväska Mini Bum Bag Rainbow Lilac

242 kr

I lager

Mini Bum Bag från Little Gang: Den perfekta följeslagaren för barn

Välkommen till Little Gang, där färgglada och glada stilar får både föräldrar och barn att stråla av glädje. Med Mini Bum Bag i manchester har barnen en fantastisk följeslagare till dagis, förskola eller på utflykter. Den färgglada bumbagen från Little Gang-kollektionen följer med de små på deras äventyr och upptäcktsfärder.

Glada och lekfulla detaljer

Mini Bum Bag är dekorerad med glada och lekfulla 3D-broderier i frotté som garanterar massor av gott humör. Dessa detaljer gör väskan till ett roligt och älskat tillbehör för barn i alla åldrar.

Funktionell design för vardagen

Funktionaliteten är inte försummad i designen av Mini Bum Bag. Väskan har justerbara remmar som gör den bekväm att bära, ett stort huvudfack som erbjuder tillräckligt med utrymme för kritor, snacks eller favoritleksaker, och ett namnchild för att undvika förvirring. Med sin smala rem kan bumbagen bäras över axeln som en bumbag, bröstväska eller på ett avslappnat sätt, vilket piffar upp alla outfits.

Vattenavvisande och hållbar

Den vattenavvisande manchesterväven håller favoritprylarna torra även vid lätt regn, vilket gör väskan praktisk för alla väder. Den är tillverkad av 100% polyester och är PFC-fri, vilket gör den både hållbar och miljövänlig.

Perfekt storlek och kapacitet

Mini Bum Bag har en kapacitet på 3,5 liter och mäter 27 x 0,08 x 13 cm, vilket gör den perfekt för barnens behov. Den väger endast 0,6 kg, vilket gör den lätt och enkel att bära för små barn.

Lätt att underhålla

Föräldrar kommer att uppskatta hur lätt det är att hålla väskan ren. Den kräver endast att man torkar av den med en fuktig trasa. Stryk inte, blek inte, kemtvätta inte och tvätta inte väskan för att bevara dess kvalitet och utseende.

Ge ditt barn en färgglad och praktisk följeslagare med Mini Bum Bag från Little Gang-kollektionen. Den kombinerar lekfull design med praktiska funktioner, vilket gör den till en favorit bland både barn och föräldrar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011111