Barnvagnsgardin Drops

301 kr

I lager

Kurtis Baby Peace Barnvagnsgardin

Kurtis Baby Peace är en innovativ barnvagnsgardin som erbjuder en lugn och skyddad miljö för din baby, oavsett var ni befinner er. Den är enkel att fästa på barnvagnens sufflett och är idealisk för att skapa en avskärmad och trygg plats för din baby att sova i.

Effektivt Skydd

Barnvagnsgardinen skyddar din baby från starkt ljus, störande visuella element och sol. Det speciella tyget blockerar 99% av UVA- och UVB-strålningen, vilket ger ett utmärkt solskydd.

Designad för Luftcirkulation

Designad för att hålla sidorna öppna, säkerställer Kurtis Baby Peace god luftcirkulation, vilket är viktigt för ditt barns komfort och säkerhet.

Enkel Justering och Användning

Med tre inkluderade plastringar är gardinen enkel att fästa och justera på barnvagnens sufflett. Du kan enkelt dra gardinen fram och tillbaka för att justera skyddet.

Versatila Fästalternativ

Snoddarna på sidorna kan användas för att säkra gardinen vid blåsiga förhållanden, och gardinen kan även användas som soltak under varma dagar.

Säkerhetsinformation

Viktigt att notera är att gardinen inte skyddar mot värme och bör aldrig användas för att täcka vagnen helt, särskilt inte i varma klimat. Detta för att undvika överhettning och minska lufttillförseln. Se alltid till att din baby har god lufttillförsel och lämna aldrig barnet obevakat.

Kompatibilitet och Säkerhetsstandarder

Kurtis Baby Peace är kompatibel med de flesta barnvagnar och uppfyller EU:s säkerhetskrav, vilket gör den till en pålitlig och säker produkt för ditt barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0000020