Hårsnodd Greyblue with Pearls

38 kr

I lager

KKNEKKI är erkänd för att vara en av världens bästa hårsnoddar. Den unika vävtekniken gör den extremt skonsamma mot alla typer av hår och de kommer inte att blekna, fransar eller slakna, inte ens när de bärs i saltvatten. De är också allergivänliga.

Den unika hantverks- och vävtekniken med mer än 60 trådar har gett oss nästan oändliga färg- och kombinationsmöjligheter. Det oändliga utbudet av copycats är ett bra bevis på dess unika framgång, fortfarande har ingen lyckats kopiera dess unika kvalitet och egenskaper.

Hårsnoddarna från KKNEKKI är även supersöta som ett armband.

Du kan känna igen en äkta KKNEKKI på varumärket i pärlan. På grund av det speciella sätt som denna pärla limmas på, kommer ditt hår inte att fastna i den. Tjockt, tunt, rakt eller lockigt hår, KKNEKKI passar alla typer och håller sig perfekt på plats.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0005671