Speldosa Rådjur

399 kr

I lager

Söt speldosa med rådjursansikte för god nattsömn

Förgyll barnets sovstund med denna bedårande musikbox formad som ett rådjursansikte. Perfekt designad för att lugna ditt barn till sömns med sina mjuka melodier. Den praktiska hängaren gör det lätt att placera musikboxen i spjälsängen, barnvagnen eller varför inte ovanför skötbordet.

Tillverkad av ekologisk bomull

Denna charmiga speldosa är tillverkad av 100% ekologisk bomull, vilket garanterar en mjuk och trygg känsla mot barnets hud. Att välja produkter gjorda av ekologiskt material bidrar inte bara till ditt barns välbefinnande, utan stödjer också hållbara och miljövänliga tillverkningsmetoder.

Lätt att fästa var som helst

Med sin inbyggda hängare kan denna speldosa enkelt fästas där den gör mest nytta. Dess mångsidighet gör den till en perfekt följeslagare både hemma och på resan, alltid redo att erbjuda tröst och trygghet med sina lugnande toner.

En perfekt present

Söker du en unik och omtänksam gåva till en nyfödd eller en baby shower? Speldosan med rådjursansikte är inte bara vacker att se på utan också praktisk och tillverkad med omsorg för miljön. En gåva som garanterat uppskattas av både barn och föräldrar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010947