Hoppdjur Kossa Grå 45 cm

348 kr

Slut i lager

Hoppdjur Kossa: Rolig och Aktiv Lek Inom- och Utomhus

Hoppdjur Kossa är det perfekta valet för aktiva barn som älskar lekfulla och rörliga aktiviteter. Denna charmiga hoppkossa är utformad för både inom- och utomhusbruk och passar utmärkt för att utveckla barns balans och koordination på ett roligt sätt.
Användning: Kan användas både inom- och utomhus
Maxvikt: Lämplig för användning upp till 60 kg
Åldersgrupp: Från 12 månader
Tillbehör: Pump medföljer
Storlek: 45 cm

Perfekt för Fysisk Aktivitet och Balansträning

Denna hoppkossa erbjuder inte bara skoj och spel, utan även en utmärkt möjlighet för barn att träna sin fysiska styrka, balans och koordination på ett säkert och underhållande sätt.

Idealisk för Barns Utveckling

Med en rekommenderad användarvikt upp till 60 kg och en storlek på 45 cm, är Hoppdjur Kossa perfekt anpassad för små barn. Den är designad för att vara både säker och hållbar, vilket gör den till en långvarig följeslagare för ditt barns lek.

Enkel Att Använda och Underhålla

Med den medföljande pumpen är hoppkossan lätt att blåsa upp och redo för lek på nolltid. Den är enkel att rengöra och förvara, vilket gör den till en praktisk leksak för alla tillfällen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009516