Aktivitetsmatta MikroNeo Neo 100×100 cm

Det ursprungliga priset var: 895 kr.Det nuvarande priset är: 492 kr.

I lager

Vadderad lek- och aktivitetsmatta i mjuk organisk bomull med påsydda MikroNeo-figurer i olika mjuka material. Passar från födseln men är extra spännande att utforska när barnet börjar vända på sig på magen och kan höja huvudet. Låt babyn själv få upptäcka de olika figurerna och ta sig runt och känna på de olika materialen. Upplevelsen stimulerar hörsel, beröring och syn. MikroNeos-figurerna har olika funktioner. MikroBella har ett pipljud och Noahs svans prasslar när babyn rör på den. ”Sjögräset” på lekmattans sidor har ett diskret prasselljud. Ett extramjukt litet område stimulerar barnens känsel. I den mjuka vadderade spegeln kan barnet upptäcka sig själv. Mattan kommer i matchande förvaringspåse för att lätt kunna packas och ta med.

Ålder: 0+ mån
Vikt: 1 kg
Storlek: 100 x 100 x 1 cm
Textil: 100% organisk bomull
Fyllning: 100% polyester
Tvättråd: 30 °C
Ej torktumling
Strykning medium värme
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007211