Självstängande Spänngrind 75-82 cm

444 kr

I lager

Kaxholmen Självstängande Spänngrind – Enkel och säker lösning för barnsäkerhet

Kaxholmen Självstängande Spänngrind passar perfekt för öppningar i storlek 75-82 cm, vilket gör den idealisk för dörröppningar och trappor. Denna grind är utformad för att enkelt kunna monteras utan verktyg genom att spänna fast den mellan två fasta ytor, vilket gör installationen snabb och enkel.

Funktioner och fördelar

Grinden är utrustad med ett handtag med enhandsmekanism, vilket gör det möjligt för en vuxen att öppna grinden med en hand, samtidigt som det är svårt för barn att hantera. Den självlåsande mekanismen säkerställer att grinden stängs och låses automatiskt efter öppning, vilket ger en extra säkerhetsnivå.

Passar åldrar

Rekommenderas för användning med barn från 6 månader upp till 2 år, eller tills barnet kan klättra över grinden.

Material och hållbarhet

Grinden är tillverkad av hållbart material som säkerställer långvarig användning och stabilitet. Den robusta konstruktionen klarar av att motstå tryck och stötar, vilket gör den pålitlig för att hålla små barn säkra.

Design och säkerhet

Den moderna designen med en stilren finish gör att grinden smälter väl in i de flesta hem. Säkerhetsindikatorer visar tydligt om grinden är korrekt installerad och säkert låst, vilket ger föräldrar sinnesro.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006711