Baksätesspegel Extra stor

169 kr

I lager

Extra stor baksätesspegel – Säker uppsikt över ditt barn

Behåll enkel och säker uppsikt över ditt barn i baksätet med vår extra stora baksätesspegel. Perfekt designad för att ge dig en klar och bred vy av ditt barn medan du kör, garanterar denna spegel att du alltid har bra överblick utan att kompromissa med säkerheten.

Säker och okrossbar design

Vår baksätesspegel är konstruerad med säkerhet som första prioritet. Den är okrossbar, vilket minimerar risker vid en olycka. Denna robusta och pålitliga spegel ger dig sinnesro, samtidigt som den erbjuder en oslagbar klarhet i spegelbilden.

Enkel justering för optimal vy

Den här justerbara baksätesspegeln kan enkelt positioneras för att passa ditt synfält, vilket gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt kontrollera ditt barn i baksätets barnstol. Den är utformad för att ge en fullständig vy, vilket är särskilt viktigt vid längre bilresor.

Med sin extra stora storlek och användarvänliga design är denna baksätesspegel ett måste för föräldrar som vill hålla ett öga på sina barn i bilen. Den erbjuder både funktionalitet och säkerhet, vilket gör varje bilresa smidigare och tryggare för hela familjen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004172