0%

Stövlar Yxhult 2.0 XC

760 kr

Yxhult 2.0 Barnkänga: Tidlös Favorit med Modern Teknik

Upptäck Yxhult 2.0, vinterns kanske mest omtyckta känga för barn, älskad sedan 70-talet. Denna moderna version av en klassiker kombinerar tidlös design med nyskapande material och funktioner för att hålla små fötter varma och torra under vintersäsongen.

Slittåligt och Miljövänligt Material

Tillverkade av slittåligt Cross Country läder (XC) och garanterat fria från fluorkarboner, erbjuder dessa barnkängor både hållbarhet och miljövänlighet. Alla material är av europeiskt ursprung, vilket säkerställer hög kvalitet och etisk produktion.

Vattenavvisande och Komfortabel Design

Med högt vattenavvisande egenskaper och tejpade sömmar håller Yxhult 2.0 fötterna torra även under våta vinterdagar. Den urtagbara och utbytbara innersulan i ullmix, tillsammans med det slitstarka ullfodret, ger optimal värme och komfort.

Praktisk och Slitstark

Dessa kängor är inte bara varma och bekväma, utan också praktiska och lätta att använda. Med en lätt och greppvänlig yttersula av gummi, en vid öppning och justerbara kardborrar, är de enkla att ta på och av. Dessutom är de lätta att rengöra och underhålla, vilket gör dem till ett idealiskt val för aktiva vinterdagar.

Detaljer

Yxhult 2.0 Barnkänga, Cross Country Läder, Vattenavvisande, Ullmix Foder, Kardborrestängning, Slitstark Yttersula

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: