0%

Stövlar Loberg WP

880 kr

Hållbara Vinterkängor: Robust och Miljövänlig Design

Dessa robusta vinterkängor är perfekta för tuffa vinterdagar. Tillverkade i delvis återvunnet material och med ett biologiskt nedbrytbart membran, kombinerar de hållbarhet med miljömedvetenhet. De är idealiska för dig som vill ha hållbara och funktionella kängor för vinterns utmaningar.

Praktisk och Säker Konstruktion

Enkelheten i att knäppa kängorna med två kardborrar gör dem användarvänliga, särskilt för barn. Det vattentäta membranet med tejpade sömmar håller fötterna torra, medan den värmande och urtagbara fleecefodrade innersulan ger extra komfort och värme.

Greppvänlig och Lätt Yttersula

Den lättviktiga och greppvänliga yttersulan, tillverkad av delvis återvunnen EVA (Ethylene vinyl acetate) med en botten av naturgummi, ger utmärkt grepp och stabilitet på hala underlag. Denna kombination av material garanterar både hållbarhet och säkerhet.

Förstärkt Skydd och Tvättbar

Extra förstärkning fram på tån och bak i hälen skyddar och håller foten säkert på plats. Dessutom är dessa vinterkängor tvättbara i maskin på 30 grader, vilket gör underhållet enkelt och praktiskt. Reflexdetaljen på skaftets utsida ökar synligheten och säkerheten under mörkare timmar.

Detaljer

Återvunnen Textil, Vattentät Membran, Kardborre, Fleece Foder, EVA Yttersula

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: