0%

Stövlar Brunnan WP

1 120 kr

Robusta Vinterkängor: Idealiska för Aktiva Vinterdagar

Utrusta dig för vinterns utmaningar med dessa robusta vinterkängor, perfekta för dig som söker hållbarhet och komfort i kyligt väder. Med ett praktiskt snörlås framtill är de enkla att ta på och anpassade för snabba förändringar i det aktiva vinterlivet.

Ekologiskt Medveten Konstruktion

Dessa kängor är inte bara funktionella utan också miljövänliga. Tillverkade av delvis återvunnet material och med ett biologiskt nedbrytbart membran, erbjuder de en hållbar lösning för dina fötter. De är helt fria från fluorkarboner, vilket gör dem till ett ansvarsfullt val för miljömedvetna konsumenter.

Designade för Komfort och Säkerhet

Fodrade med värmande fleece och en urtagbar innersula, ger dessa vinterkängor utmärkt isolering och värme under kalla dagar. Den greppvänliga yttersulan av naturgummi säkerställer stabilitet på hala underlag, medan den extra förstärkningen i tån och hälen skyddar dina fötter från stötar och håller dem säkert på plats.

Lättskött och Praktisk

Dessa kängor är designade för enkel skötsel. De är tvättbara i maskin på 30 grader, vilket gör rengöring enkel och effektiv. Reflexdetaljer på skaftets utsida ökar din synlighet och säkerhet under mörka vinterkvällar.

Detaljer

Snörlås, Återvunnet Material, Fleece Fodrad, Naturgummi Yttersula

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: