0%

Stövlar Borgan WP

1 120 kr

Robusta Vinterkängor: Perfekt Kombination av Hållbarhet och Komfort

Upplev en ny nivå av hållbarhet och komfort med dessa robusta vinterkängor. Designade för att tåla tuffa tag, är de ett idealiskt val för vinterbruk. Deras enkla kardborrefäste gör dem lätta att ta på och av, medan det varmfodrade innersulan och fleecefodret håller fötterna varma och bekväma i kalla temperaturer.

Ekologiskt Medveten Design

Dessa vinterkängor är inte bara funktionella, utan också miljömedvetna. Tillverkade av delvis återvunnen textil/polyester och detaljer av PU, är de garanterat fria från fluorkarboner. Det biologiskt nedbrytbara membranet och tejpade sömmar garanterar vattentäthet och hållbarhet.

Anpassade för Aktiv Användning

För de som är aktiva även under kalla månader, erbjuder dessa kängor en greppvänlig yttersula av naturgummi. Innersulan är både värmande och urtagbar för extra bekvämlighet. Dessutom är de förstärkta i tån och hälen för att skydda och hålla foten på plats, även under de mest krävande aktiviteterna.

Lättskött och Praktisk

Dessa vinterkängor är utformade för enkel skötsel. De är tvättbara i maskin på 30 grader, vilket gör underhåll enkelt och smidigt. Reflexdetaljer på skaftets utsida ökar synligheten och säkerheten under de mörkare vintermånaderna.

Detaljer

Robusta Vinterkängor, Fleece Fodrad, Kardborrfäste, Gummi Yttersula, WP Material

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: