i-Base Advance Bas

1 327 kr

I lager

Joie i-Base Advance Base: Säker och Flexibel Bilbas från Nyfödd till 4 År

Introducerar Joie i-Base Advance Base, en mångsidig bilbas som erbjuder säkerhet och bekvämlighet för ditt barn från första bilturen upp till 4 års ålder. Denna ISOFIX-bas är utformad för att ge en trygg och säker montering i bilen, tack vare sina tio fästelement och ett robust stödben som förhindrar rotation vid en eventuell kollision.

Enkel och Smidig Användning

Joie i-Base Advance Base har stödben som enkelt kan förvaras under basen när de inte används, vilket bidrar till enkel hantering och förvaring. Denna bas är utformad för att göra övergången mellan bil och barnvagn smidig och problemfri, vilket är idealiskt för aktiva familjer på språng.

Kompatibilitet med Joie Barnprodukter

Denna säkra och pålitliga bilbas är kompatibel med populära Joie-produkter, inklusive babybärarna Joie i-Snug och i-Gemm samt bilbarnstolen Joie i-Venture. Denna kompatibilitet ger dig möjlighet att skapa en anpassad reseupplevelse som växer med ditt barn.

Med Joie i-Base Advance Base kan du känna dig trygg i att ditt barn reser på det säkraste och mest bekväma sättet, från spädbarn till småbarn. Denna ISOFIX-bas är en investering i ditt barns säkerhet och ditt sinnesfrid under bilresor.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001766