i-Anchor Advance Two Tone Black Barnstol

1 995 kr

I lager

Joie I-Anchor Advanced: Säker och Bekväm Barnstol från Nyfödd till 4 År

Upptäck Joie I-Anchor Advanced, en barnstol designad för optimal säkerhet och komfort för barn från nyfödd upp till 105 cm (rekommenderas från ca 6 månader till 4 år). Med en bekväm spädbarnsinsats som kan tas bort när barnet växer, erbjuder denna stol en långvarig lösning för familjer.

Säkerhet och Komfort i Fokus

Denna barnstol är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som Tri-Protect™ huvudstöd med tre skyddslager och patenterat Intelli-Fit™ skum för ökat sidoskydd. Guard Surround Safety™ skyddspaneler och ett förstärkt stålskal bidrar till att ge ditt barn den högsta möjliga säkerheten under resan. Dess justerbara nackstöd och sele som växer med barnet säkerställer att barnstolen alltid ger rätt passform och komfort.

Utformad för Bakåtvänd Användning

Joie I-Anchor Advanced rekommenderar ENDAST bakåtvänd användning med ryggen vänd mot bilen, som det säkraste sättet för barn att resa upp till 4-5 års ålder. Stolen är lämplig för bakåtvända resor från 40 cm till 105 cm och upp till 18,5 kg, vilket ger en säker och bekväm resa för ditt växande barn.

Praktisk och Lättskött

Stolens kuddar är avtagbara och tvättbara, vilket gör underhållet enkelt och smidigt. Observera att Joie I-Anchor Advanced används tillsammans med Joie i-Base™ Advance basen, som säljs separat, för en stabil och säker installation i bilen.

Joie I-Anchor Advanced kombinerar innovativ design med högsta säkerhetsstandarder för att ge ditt barn en säker och bekväm resa från nyfödd upp till 4 år.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001769