Duallo Isofix Bältesstol Urban

1 295 kr

I lager

Joie Duallo Bältesstol: Optimal Säkerhet och Komfort

Upptäck Joie Duallo, en premium bältesstol utrustad med Isofix-fästen och avancerade säkerhetsfunktioner för optimal säkerhet och komfort. Duallo är särskilt utformad för att vara lämplig för barn från 4 år och uppåt (15-36 kg), och fortsätter att ge stöd och skydd fram till när en barnstol inte längre krävs.

Avancerat Sidoskydd och Komfort

Duallo erbjuder djupt sidoskydd som ger extra stöd och skydd för huvud, bröst och bäcken. De utfällbara sidobolstren är designade för att snabbt absorbera krafter vid en kollision, vilket bidrar till en ökad säkerhet. Dess justerbara nackstöd med 11 olika lägen och självjusterande sidovingar som breddas när nackstödet höjs, gör att stolen kan anpassas allteftersom ditt barn växer.

Designad för Växande Barn

Med dess justerbara sätesdjup, andningsbart säte och tyg, garanterar Joie Duallo en bekväm resa för ditt barn. Tyget är avtagbart och enkelt att tvätta vid 30° C, vilket gör underhållet smidigt och enkelt.

Versatil Installation

Joie Duallo är Isofix-monterad för en stabil och säker installation, men kan även användas med bilens 3-punktsbälte, vilket gör den till en flexibel lösning för olika bilar och behov.

Specifikationer:
– Mått: LxBxH: 45-52cm x 52,5-55,5cm x 62,5-82,5cm
– Vikt: 6,6 kg

Joie Duallo är den perfekta kombinationen av säkerhet, komfort och anpassningsförmåga, och utgör ett idealiskt val för föräldrar som söker en högkvalitativ och hållbar bältesstol för sina växande barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001770