Måttstock – Elefant 80 cm

Det ursprungliga priset var: 199 kr.Det nuvarande priset är: 169 kr.

I lager

Upplev glädjen av att följa ditt barns tillväxt med vår dekorativa måttstock! Denna vackert utformade mätinstrument inte bara pryder rummet men blir även ett pedagogiskt verktyg där barnet lekfullt kan lära sig om längd och mått. Se varje centimeter som ditt barn växer bli en minnesvärd milstolpe!

Funktioner:
Pedagogiskt Verktyg:
Måttstocken är mer än bara en dekorativ inredningsdetalj; den är också ett instrument för lärande. Med tydliga markeringar hjälper den barnet att förstå konceptet av längd och mått på ett interaktivt och engagerande sätt.

Dekorativ Design:
Utöver dess pedagogiska värde, fungerar denna måttstock också som en stilfull dekoration som lägger till en personlig touch i barnets rum eller något annat utrymme i hemmet.

Högkvalitativt Material:
Tillverkad med hänsyn till både hållbarhet och säkerhet, denna måttstock garanterar år av pålitlig användning samtidigt som den uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna.

Produktinformation:

Produktmått: 80 x 12 cm – utformad för att vara både praktisk och elegant.
Förpackningsmått: 12 x 7 x 21 cm – kompakt och lätt att förvara eller ge bort som en gåva.
Material: Robust och hållbart, med en finish som är både attraktiv och lätt att rengöra.
Säkerhet: Varje måttstock är testad och godkänd enligt europeisk standard, för att säkerställa att den är fri från skadliga ämnen och säker för barn att använda.

Följ med på resan genom ditt barns växande år med en måttstock som kombinerar funktionalitet med estetik. Det blir ett kärt minne att se hur varje centimeter och decimeter markerar en ny fas i barnets utveckling.

Denna dekorativa måttstock är inte bara ett sätt att hålla koll på ditt barns längd och utveckling, utan också en kär familjeskatt som bär på minnen från de första stegen till de stolta hopp i längd. Investera i en produkt som kombinerar kvalitet, säkerhet och pedagogiskt värde – för varje centimeter räknas!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007973