Ljus till Födelsedagståg Stearin 11 cm

48 kr

Slut i lager

 

Upplev en atmosfär av lugn och harmoni med våra eleganta vita stearinljus.

Skapade för att bringa en mjuk, inbjudande glöd till varje rum. Dessa högkvalitativa ljus är tillverkade i Sverige och består av 100% rent stearin, vilket garanterar en ren och jämn brinntid.

Funktioner:

Hög Kvalitet: Våra ljus är tillverkade av 100% stearin, vilket inte bara erbjuder en överlägsen brinnkvalitet men även en mjuk, jämn lyster som skapar en varm och välkomnande atmosfär.

Mångsidig Användning: Perfekt anpassade för användning med vår exklusiva födelsedagsljusstake, dessa ljus är också en utmärkt tillägg till alla rum, erbjudande både funktion och stil.

Säkerhet Framför Allt: Varje ljus är testad och godkänd enligt europeiska säkerhetsstandarder, vilket ger dig trygghet att du väljer en produkt som är säker för ditt hem och din familj.

Produktinformation:

Produktmått: 11 cm – det idealiska valet för att skapa en stämningsfull belysning utan att vara överväldigande.

Förpackningsmått: 7 x 2 x 14 cm – kompakt och effektiv förpackning för säker förvaring och transport.

Material: Tillverkade av 100% stearin för en högkvalitativ, långvarig brinntid.

Varning: För att försäkra optimal säkerhet, placera inte ljusen nära brandfarliga föremål, undvik drag och blås ut ljusen när 1 cm återstår.

Användning:

Våra vita stearinljus är designade för att skapa en magisk atmosfär, oavsett tillfälle. De kan användas för att addera en subtil elegans till födelsedagsfiranden, eller helt enkelt för att förvandla en vanlig kväll till något speciellt.

Upptäck skönheten i vår kollektion av vita stearinljus, där kvalitet möter estetik för en ouppnåelig kombination av stil och funktion. Varje ljus är en inbjudan att stanna upp, andas in, och njuta av livets enkla glädjeämnen.

 

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007978