Lek och Lär Låda 6-12 mån

Det ursprungliga priset var: 699 kr.Det nuvarande priset är: 492 kr.

I lager

Beskrivning

Lek och Lär Låda från Jabadabado

Denna lek- och lärlåda från Jabadabado är fullpackad med fem noggrant utvalda leksaker, skapade för att ge babyn en spännande resa genom lek och utveckling. Dessa leksaker är speciellt utformade för att stödja utvecklingen av motoriska färdigheter och stimulera kognitiva förmågor hos barn i åldern 6-12 månader.

Dragdjur-Val

Ett mångsidigt dragdjur som även kan användas som en miniatyrbil. Dess valform och handtag är perfekt anpassade för små barns grepp, vilket möjliggör övning av handrörelser och motoriska färdigheter.

Träbok Djur

Bebisens första bok i trä med åtta sidor fyllda med bedårande djurmotiv. Boken är utformad för att vara lätt för små händer att hålla i och bläddra igenom.

Första Pusslet

Ett pussel skräddarsytt för små händer, som stärker barnets koordination, finmotorik och problemlösningsförmåga. Det är en perfekt start för bebisens första pusseläventyr.

Leklåda med Bollar

Denna leklåda främjar utvecklingen av hand-öga-koordination och finmotorik. Den stimulerar även barnets nyfikenhet och koncentration genom att visa hur bollar försvinner och sedan rullar ut igen.

Stapelbar Teddy

Med fem färgglada stapelringar och en björnformad topp, erbjuder denna stapelleksak rolig stimulans av finmotorik, koncentration, och problemlösning.

Produktinformation

Material: Papper, plywood, enbärsträ, mdf, bomull, rep. Alla leksaker i denna låda är testade och godkända enligt europeisk standard, vilket säkerställer deras säkerhet och kvalitet.

Artikelnr: MX-0010990

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.