Lek och Lär Låda 6-12 mån

699 kr

I lager

Lek och Lär Låda från Jabadabado

Denna lek- och lärlåda från Jabadabado är fullpackad med fem noggrant utvalda leksaker, skapade för att ge babyn en spännande resa genom lek och utveckling. Dessa leksaker är speciellt utformade för att stödja utvecklingen av motoriska färdigheter och stimulera kognitiva förmågor hos barn i åldern 6-12 månader.

Dragdjur-Val

Ett mångsidigt dragdjur som även kan användas som en miniatyrbil. Dess valform och handtag är perfekt anpassade för små barns grepp, vilket möjliggör övning av handrörelser och motoriska färdigheter.

Träbok Djur

Bebisens första bok i trä med åtta sidor fyllda med bedårande djurmotiv. Boken är utformad för att vara lätt för små händer att hålla i och bläddra igenom.

Första Pusslet

Ett pussel skräddarsytt för små händer, som stärker barnets koordination, finmotorik och problemlösningsförmåga. Det är en perfekt start för bebisens första pusseläventyr.

Leklåda med Bollar

Denna leklåda främjar utvecklingen av hand-öga-koordination och finmotorik. Den stimulerar även barnets nyfikenhet och koncentration genom att visa hur bollar försvinner och sedan rullar ut igen.

Stapelbar Teddy

Med fem färgglada stapelringar och en björnformad topp, erbjuder denna stapelleksak rolig stimulans av finmotorik, koncentration, och problemlösning.

Produktinformation

Material: Papper, plywood, enbärsträ, mdf, bomull, rep. Alla leksaker i denna låda är testade och godkända enligt europeisk standard, vilket säkerställer deras säkerhet och kvalitet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010990