Lek och Lär Låda 18-24 mån

699 kr

I lager

Lek och Lär Låda från Jabadabado

Denna lek- och lärlåda från Jabadabado är fylld med fyra noggrant utvalda leksaker, utformade för att ta barnet på en spännande resa genom lek och utveckling. Varje leksak är utvald för att möjliggöra för barn i åldern 18-24 månader att utveckla sina motoriska färdigheter och stimulera sina kognitiva förmågor.

Dubbelsidigt Pussel

Innehåller ett dubbelsidigt pussel med olika teman på varje sida för en mångsidig lekupplevelse. Färgpusslet uppmuntrar till kreativ problemlösning, medan kaninpusslet erbjuder en utforskande utmaning som främjar barnets fantasi och problemlösningsförmåga.

Dragdjur-Elefant

Detta gulliga dragdjur i form av en elefant hjälper barnet att utveckla koordination och balans. Det är även ett underbart verktyg för rollek och interaktion.

3-i-1 Aktivitetstriangel

Aktivitetstriangeln erbjuder många lekmöjligheter och främjar viktiga färdigheter såsom formigenkänning, problemlösning och hand-öga-koordination. Leksaken är försedd med dekorativa kugghjul, rörliga insekter och en sorteringsfunktion, vilket gör den till en mångsidig och utvecklande leksak.

Träpärlor med Snöre

Träpärlor med snöre är perfekta för att utveckla finmotorik, fingerfärdighet och hand-öga-koordination. Denna leksak uppmuntrar till färg- och formigenkänning och främjar kreativitet genom att barnen får trä pärlorna på snöret.

Produktinformation

Material: Plywood, enbärsträ, bok, bomull, rep. Säkerhet: Alla leksaker är testade och godkända enligt europeisk standard, vilket säkerställer en trygg lekmiljö för barnet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010989