Lek och Lär Låda 12-18 mån

699 kr

I lager

Lek och Lär Låda från Jabadabado

Denna lek- och lärlåda innehåller fyra noggrant utvalda leksaker som är designade för att ge barn i åldern 12-18 månader en spännande resa genom lek och utveckling. Varje leksak har ett specifikt syfte för att främja utvecklingen av motoriska färdigheter och kognitiva förmågor.

Formpussel

Den färgglada geometriska designen hjälper barnen att känna igen olika former och färger. Med stora träknoppar som är lätta att greppa, stärker denna leksak finmotoriken, matchningsförmågan, hand-öga-koordinationen och den visuella uppfattningen.

Bultbräda

Denna tidlösa leksak erbjuder barnet möjlighet att banka och hamra, vilket stimulerar färgigenkänning, hand-öga-koordination och finmotorik, samtidigt som det inspirerar till kreativ lek.

3-i-1 Sorteringslåda

Sorteringslådan är ett utmärkt verktyg för att stödja utvecklingen av finmotorik, hand-öga-koordination, färgigenkänning, kritiskt tänkande, problemlösningsfördigheter och koncentration hos barnet.

Stapelbar Kub

Detta stapeltorn av kuber i papp lär barnet att balansera föremål för att hålla tornet upprätt. Leken introducerar tidiga matematiska färdigheter som storlek, höjd, jämförelse och ordning, och tränar samtidigt hand-öga-koordination.

Produktinformation

Materialen inkluderar enbärsträ, plywood, mdf, bomull och rep. Alla leksaker är testade och godkända enligt europeisk standard, vilket säkerställer deras säkerhet och kvalitet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010991