Gåvoset Bunny Snutte Vit

449 kr

I lager

Välkommen en ny liten skatt med Jabadabados Teddy & Bunny Babypresent

Ge den perfekta välkomstgåvan med Jabadabados kärleksfullt sammanställda babypresentset med Teddy & Bunny. Denna exklusiva samling av babyprodukter är idealisk för första mötet, dopet eller en minnesvärd baby shower. Tre noga utvalda artiklar är vackert förpackade i en lyxig presentbox, redo att förtjusa både bebis och föräldrar.

Snuttefilt i Muslinbomull för Tröst och Trygghet

Inkluderat i detta omsorgsfullt valda set är en bedårande snuttefilt formad som en söt kanin eller nalle, tillverkad av 100% mjuk muslinbomull. Denna högkvalitativa snuttefilt erbjuder både tröst och trygghet, och blir snabbt en oumbärlig följeslagare för den nya familjemedlemmen. Enkel att underhålla, filtens kvalitet bevaras även efter tvätt i 30°.

Stimulerande Babyskallra med Trähandtag

För att främja utvecklingen av bebisens motorik och sensoriska färdigheter inkluderar presentsetet en charmerande babyskallra i textil med ett säkert och greppvänligt trähandtag. Denna noggrant designade skallra stimulerar både syn och hörsel, och introducerar de minsta till en värld av ljud och rörelse på ett lekfullt sätt.

Esska Nappar för Lugn och Komfort

Komplettera babyutrustningen med ett 2-pack premium nappar från det svenska märket Esska, anpassade för barn mellan 0-4 månader. Dessa nappar, tillverkade med barnets bästa i åtanke, är designade för att ge ultimat komfort och tillfredsställelse för de allra minsta.

Den Idealiska Gåvan för Nyfödda

Jabadabados babypresentset med Teddy & Bunny är en tankefull och praktisk gåva som förenar funktionalitet med estetisk charm. Oavsett om det är en gåva till en blivande mamma eller för att fira en ny ankomst, erbjuder detta set en omsorgsfull blandning av kvalitetsprodukter som garanterat kommer att uppskattas och användas om och om igen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010985