Gåvoset Bunny Skallra Grön

299 kr

I lager

Babypresent Bunny Skallra Grön

Denna babypresent från Jabadabado innehåller två toppsäljande produkter; en snuttefilt och en handskallra, båda designade som söta kaniner. Setet är förpackat i en exklusiv presentförpackning, vilket gör det till en utmärkt present för första mötet, dopet eller vid en baby shower.

Perfekt för Tröst och Lek

En snuttefilt är det perfekta sällskapet för en liten bebis och kan ge både trygghet och tröst. Tillverkad i 100% muslinbomull. Tvätt 30°. Handskallran i textil stimulerar barnets olika sinnen och är en perfekt leksak för att träna öga-hand-koordination och motorik. Tillverkad i 100% muslinbomull. Tvätt 30°.

Produktinformation

Produktmått: Snutte 39 x 39 cm, skallra 15 cm. Material: 100% bomull, polyester fyllning. Maskintvätt 30°. Produkterna är testade och godkända enligt europeisk standard för säkerhet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010988