Gåvoset Bunny Filt Vit

599 kr

I lager

Skäm bort de allra minsta med Jabadabados Exklusiva Babypresent

Upptäck den perfekta gåvan för nyfödda och blivande mammor med Jabadabados exklusiva presentset. Denna lyxiga samling är noggrant sammansatt för att erbjuda värme, tröst och underhållning för den lilla bebisens första månader. Presenterad i en elegant förpackning, är detta set den ultimata gåvan vid babyshower, dop eller första mötet.

Mjuk Muslinfilt för Mysiga Stunder

Inkluderat i setet är en ultramjuk muslinfilt i 95×75 cm, den idealiska storleken för att hålla den nyfödda varm och trygg. Tillverkad i högkvalitativ muslinbomull, erbjuder denna filt oändliga användningsområden – från amning till mysiga stunder i vagnen. Tvättas enkelt i 30° för att behålla sin mjukhet och fräschhet.

Förtrollande Speldosa för Lugna Tupplurer

Låt Brahms lullaby vagga den lilla till sömns med vår förtjusande speldosa. Tillverkad i mjuk muslinbomull med en säker polyesterfyllning, skapar speldosan en lugnande atmosfär som gör varje tupplur till ett magiskt äventyr. Dess tidlösa design och berörande melodi gör den till en älskad följeslagare genom spädbarnsåren.

Stimulerande Handskallra för Lek och Lärande

För att uppmuntra till tidig utveckling av motorik och öga-hand-koordination, inkluderar setet också en charmig handskallra i textil. Dess färgglada design och roliga ljud stimulerar barnets sinnen och uppmuntrar till lek och utforskning. Lätt att tvätta i 30° för att hålla den ren och inbjudande för lek.

Den Ultimata Gåvan för Nyfödda och Föräldrar

Vare sig du söker efter en minnesvärd babyshower-gåva eller en kärleksfull välkomstpresent, är Jabadabados babypresentset ett utmärkt val. Dess mångsidighet och högkvalitativa material garanterar att det inte bara kommer att uppskattas av de små utan också av deras föräldrar. Ge en gåva som står ut och som kommer att användas och älskas länge.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010983